Přeskočit na obsah

2012 – Divoký západ

autor hry – Cog

Tři týdny jsme zažívali velká dobrodružství na divokém západě. Nejprve jsme jako osadníci přijeli do kraje, kde nevládl žádný zákon (šerif Ben „Kulhavá noha“ byl zrádně zabit před naším příjezdem) a všechny ohrožovala desperátská banda hromotluka Baxtera. Tu jsme přemohli a Baxtera poslali do vězení – a tak byl kraj na pár chvil osvobozen.. Ovšem, když jsme viděli, jak se kolem nikým neohrožovány prohání dostavníky nadité až po střechu dollarama, neodolali jsme a.. divoký západ poznal tři nové desperátské bandy, které se svými činy staly legendami Wild Westu

Cowboy Skittles

Největší legendou se nakonec stali Cowboy Skittles, na které po vyloupení National Bank of Iowa byla vypsaná největší odměna.

Rudý Desperados

Druzí byli Rudí Desperádos se svojí vůdkyní indiánské krve.

Los Bastardos

A jako poslední ze tří našich band se umístili Los Bastardos – nutno však dodat, že vypsané odměny byly velice těsné – a tak se ve Wild Westu všechny tři družiny nesmazatelně zapsaly jako opravdové desperátské legendy.

Vedoucí CETEHU 2012

Mé velké DÍKY za bezvadný chod tábora patří celé posádce, jmenovitě Codymu – našemu hlavasovi, Krtkovi – hospodáři/kuchaři, oddílovým vedoucím Karleetovi, Feferce a Tomešovi, dalším vedoucím Romisovi, Frogovi, Láďovi, Vlaďce a Standovi a naší nové praktikantce Kikičovi.

Ještě jednou díky moc!!! Cog